Mitä huomioit, se lisäntyy…

Jaa tästä:

Kesän 2019, sydän bongari

#sydänbongari

Olen tänä kesänä bongannut todella paljon sydämen muotoisia kivia ja pilviä.

– Siihen mihin huomio kiinnittyy, se lisääntyy. 

Se pätee kaikkeen muuhunkin, kuin kiviin tai pilviin.

Voidaan puhua vetovoimanlaista tai resonanssista.

Mihin huomio kiinnittyy…

Tarkastele omia ajatuksia, tapahtumia, toistuvako ne…
– ne mitkä tuntuvat epämiellyttävältä, kysy tahdotko niitä lisää. Ruokitko ajatuksia menneisyyden ”ikävillä” tarinoilla ja tapahtumilla.
– vaikka ne ”ikävät” tarinat parhaiten meitä opettavatkin.
Ainakin minua!

Ja näitä tiettyjä oppejahan tuodaan niin kauan, kunnes olemme oppineet itsestämme jotain. Ainakin minun kohdalla. Opit voi olla, että uskalta sano mitä ajttelee. Uskaltaa elää omaa elämää.

Menneisyyden tarinat. Ne tarinat , joita puhut ja kerrot. Haluatko, että ne määrittävät  sinua ja elämääsi koko ajan? Jäätkö sinä tarinoiden varjoon. Muistavatko ihmiset sinusta vain tarinat, vai jotain muuta?

– Toki asoiden työstäminen vaatii asoiden puhumista ja läpi käyminstä. Niin työstetään niin pitkään kunnes asia on käsitelty.

Itse olen opetellut menneistä tarinoista eroon. Niistä, jotka ovat varjostaneet minua, vieneet enrgiaa minulta. Olen puhunut ja työstänyt niitä.  Olen opetellut hyväksymään ne. Tekemällä itseni kanssa tietoista kasvu. Katsomaan itseäni pintaa syvemmälle. Menneisyys on toki tehnyt minusta minut, mutta sen ei tarvitse enää värittää minun elämääni. Tahdon nähdä asiat selviytymisenä, vahvuutenani, elmän jotka ovat olleet kulmakiviäni. Ehkä suunnan näyttäjäni.

Kaikkia värejä tarvitaa ja ymmärrän toki tosi asiat. Enkä pakoile menneisyyttä, vaan olen katsotunut niitä silmästä silmään. Olen katsonut itseäni silmiin. Olen nähnyt, mitä minun kuuluu muuttaa itsessäni. Mitä jokin asia, ihminen tai tilanne resonoi minusta minulle.

Näen menneisyyden elämän polkuna, mikä on johdattanut minun tähän kohtaan.

Olen oppinut näkemään ja aistimaan itseäni paremmin. 

Ennen näin menneisyyden asioita tummina sävyinä. Nyt ne ovat kirkastuneet tai jopa hävinneet usvan lailla pois. Olen päästänyt irti. En tahdo, että kuljen  sairaudet edellä. Vastoinkäymiset tai surun viitta selässsä. Toki olen löytänyt värit jo lapsena, ne olvat vain välillä hukassa. Nyt, ne ovat osa elämääni. Tavasta nähdä, kokea ja aistia elämää tässä hetkessä.

Se on mennyttä ja nyt on nyt.

Tahdon loistaa, omana itsenäni maailmalle. 

Tuoden hyvää, uskallusta pysähtyä jokaiseen tunteeseen ja hetkeen. Käsittelemään asiat tässä ja nyt. Tahdon nauttia jokaisesta päivästä, mitä minulle annetaan. Tahdon kirjoitaa sen myös sinulle.

En hae tarinoilla sääliä, huomiota, tai jotain muuta.
Haen onnea, hyväksyntää, rakkautta, anteeksiantoa itsestäni ja itseltäni. Tästä hetkestä elämässäni. Kirjoitan asioita itselleni ja itsestäni. Kirjoitan sitä, mitä havannoin itsestäni ja ympäristöstäni. Kirjoistan sitä, mitä ne merkitsvät minulle. Kirjoitsn asiat itselleni näkyväksi,  päiväkirjaksi. Sydämet ovat siinä mukanani.

Sydämet ovat polullani. Ne kertovat minulle paljon erilasia asioita. Ne kertovat minulle tästä hetkestä. Ne kertovat, sen että elämä kantaa. Olen mukana omassa elämän virrassa.

Ne kertovat sen, että tämä hetki on totta.

Tässä hetkessä resonoin tulevaan.

Miten tätä voi opetella?

  1. Pysädy ensin itsesi äärelle.
  2. Kuuntele ja tunne mitä tunteita sinulle herää. Kysy mistä tunne teulee?
  3. Älä vähtetele, tai liioittele. Se mitä puhtut, ajattelet, tunnet, resonoi sinulle takaisin.
  4. Olle itsellesi rehellinen!
  5. Päästä irti.

Minullakin on huonoja päiviä. Minulta, kun kysytään tälläisenä päivänä mitä kuuluu? Mietin hetken, ennen kuin vastaan…
–  Mietin, onko tässä hetkessä jotain hyvää.

  • Vastaan: Juuri nyt, tässä hetkessä on kaikki hyvin. Jos tämä on totta!

Kaikki vaativat harjoittelua. Pinttyneitä tapoja ei muuteta hetkessä. Tärkeää on, että osaa pysähtyä, ja hoksaa mitä puhuu. Millaisia asioita toistaa tai mitkä asiat toistuvat elämässä. Kuitenkin kaikki me pystymme tähän. Kaikki voimme muutta itseämme, jos vain niin tahdomme. Toki kaikilla on vapaa tahto ja valinta miten tahtoo elää.

…niin nämä sydämet, ne viestittävät minulle suurempia viestejä. Tietoa siitä, että olen löytänyt elämässä rakkauden.

Rakkauden itseeni.

Rakkauden tähän hetkiseen elämääni.

Olen vahvistunut ja voimaantunut sisältä, joka laajenee minusta ulospäin.

Kaikki on energiaa.

Se mitä me resonoimme, siihen vastataan.

Rakkaus, joka on muutakin, kuin kahden ihmisen välillä.
Se on jotain suurmpaa.


Tunne on sanoin kuvaamaton.

Voidaan sanoa, nämä sydän symboolit ovat viestejä valosta ja rakkaudesta💛

  • Helina