Kun elämäämme tulee haasteita,
värit voivat olla auttamassa tai tukemassa sinua tässä.

Värit, mindfulness, rentoutuminen voivat olla meille apuna, kun haluamme auttaa itseämme.

Värit auttavat muutoksessa, kun vain itse olemme valmiita muutokseen ja katsomaan itseä pintaa syvemmälle.

Värit ovat tunteita ja tunteet värejä.

 

 

Ilon ja onnen energiat nostattavat hyvän olon tunnetta. Ajatteleminen  myönteisesti ja tekemällä myönteisiä asioita, kehomme ja mielemme tasapainottuu. Hyväksyvä tietoinen läsnäolo eli mindfulnss, voi auttaa meitä näkemään elämämme myönteisimmin ja vähentämään kehomme kuorimittavia tilanteita ja voi auttaa selviämään päivän haasteista.

Mindfulness on antamista aikaa itselle ja hengittää. Pysähtymistä hetkeen ja olemista hetkessä. (kts. lisää kohdasta mindfulness).

Värien  ja mindfulnessin avulla sinulla on mahdollisuus saada keho ja mieli tasapainoon. Värit vaikuttavat meihin tiedostamattomalla ja tiedostetulla tavalla.

Värien avulla voi kaikin keinoin ja tavoin hoitaa itseään sekä toisia. Miettiessämme kuinka sisustamme, pukeudumme tai millasta ruokaa syömme, näihin liittyy eri värejä. Värit kertovat meidän sen hetkistä elämän tilannetta tai mitä asiota käymme elämässä läpi.  Värit heijastavat meitä itseämme ja meidän elämäämme.Värit kertovat meidän elettyä  elämää  sekä ajatuksia, toiveita sekä mahdollisia haaveita tulevaisuudesta.

Värejä on käytetty historiassa eri kulttuureissa viestitäessä mm. surua ja iloa. Jos annamme meidän alitajunnan auttaa, niin tämä on helppoa. Väreillä hoitamalla, tavoitteena  on lisätä terveyttä, saavuttaa kehoon ja mieleen harmooninen tasapaino sekä oppia kuuntelemaan ja kehittämään itseään sisäisesti.

Väreillä voi hoitaa mm. piirtämällä, maalaamalla, kirjoittamalla,  kuuntelemalla musiikkia, liikkumalla ja varsinkin luonnossa eri vuoden aikaan. Ravitsemusterapiassakin sanotaan, mitä enemmän sinulla on vaäriä lautasella sitä terveellisempää ruoka on.

  • Värien avulla teen henkilökohtaisia elämän värit tulkintoja ja erilaisia hyvinvointiohjauksia. 
  • Luennoilla kerron väreistä ja niiden merkityksestä meidän elämäään ja hyvinvointiin.  

Sinun elämän värit

 

- Hyvinvointiohjauksessa käytän lasista tehtyjä väri palasia, jotka asiakas nostaa esille intuitiivisesti kysymysteni perusteella.

- Värit kertovat, meille meidän elämästä tämän hetken, tulevaisuuden ja menneisyyden. Värit ovat tunteita ja tunteet värejä. Tämä ei ole värianalyysia, vaan hyvivnvoitniohjuksessa tarkastellaan pintaa syvemälle.

- Yksilöllisessä hyvinvointiohjauksessa ihminen voi löytää oman sisäisen persoonan ja minuuden värit. Jotka voivat avata meitä ymmärtämään, miksi me olemme tälläisiä tai miksi me toimimme tietyllä tavalla.

- Värit aukaisevat jokaiselle juuri sen oman elämäntarinan, mitä on elänyt ja elää parasta aikaa.  Värien avulla voidaan löytää elämän kipupisteet. Ne ovat meidän elämässä olevia haasteita. Haasteet voivat olla niitä asioita joihin törmäämme toistuvasti. Haasteet on tarkoitettu opiksi ja kun ymmärrämme sen pääsemme avaamaan lukkoja. 

- Värien avulla voimme löytää avaimet, minkä avulla voi lähteä muuttmann itseään. Poistamaan vanhoja toimintamalleja ja ottamaan uuden ajattelun ja toiminnen käyttöön.

 

Yksilölliset väritulkinnat 60min 65€, 90min 95€

 

 

 

Tämä hetki, tulevaisuus sekä irti päästäminen menneestä.

Värejä voi käyttää apuna, kun haluaa tarkastella tämänhetkistä elämäntilannetta. Värien avulla voi luoda tässä hetkessä parempaa tulevaisuutta. Tarkastelun voi tehdä aina, kun tuntuu, että elämään tulee haasteita ja solmut ovat liian isoja aukaistaviksi yksin.

Hyvinvointiohjaussa voi tarkastella myös seitsemän vuoden värisyklejä tai "kadonnutta sielunsuunnitelmaa”. 

Kaikki värit toistuvat elämässämme 7-vuoden välein. Piirtämällä ja kirjoittamalla oma elämä auki ja miettien jokaisen värin antamaa tietoa, voimme muuttaa elämää ja kohdata elämässämme olevat haasteet. Purkamalla elämän lankakerää, voimme löytää elämän ns. punaisen langan ja luoda uutta. Tämä voi olla yksi keino, joka voi auttaa hyväksymään tai antamaan anteeksi, pääsätämään irti menneestä ja näin ollen löytämään oman näköisen elämän.

 

Hyvinvoitiohjukset Skypen välityksellä.

Kerron väreistä ja niiden merkityksetä. Teen tulkintoja värien kautta, tai piirrän ja kanavoin viestiä mitä kuvasta halutaan ihmiselle kertoa.

 

Vastuuvapauslauseke: Ohjaukseen hakeutuva sitoutuu kertomaan kaikki tarvittavat ja totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen ohjaus päätöksen tekemistä. Näiden oikeellisten tietojen perusteella tehdään arvio ohjauksen aloittamisen mahdollisuudesta. Elämän Säteen palvelut ja tuotteita ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja. Nämä hoidot ja ohjaukset ovat täydentävä apua muihin hoitoihin.