Miten voisit nähdä enemmän värejä elämässäsi?

Värit, mindfulness, rentoutuminen voivat olla meille apuna,

kun haluamme auttaa itseämme olemaan enemmän läsnä tässä hetkessä itsemme kanssa.

Värit voivat auttaa muutoksessa, sillä värit ovat tunteita ja tunteet värejä.

Värien näkeminen ja kokeminen on jokaiselle yksilöllistä. 

 

 

Ilon ja onnen energiat nostattavat hyvän olon tunnetta. Ajatteleminen  myönteisesti ja tekemällä myönteisiä asioita, kehomme ja mielemme tasapainottuu. Hyväksyvä tietoinen läsnäolo eli mindfulnss, voi auttaa meitä näkemään elämämme myönteisimmin ja vähentämään kehomme kuorimittavia tilanteita ja voi auttaa selviämään päivän haasteista.

Mindfulness on antamista aikaa itselle ja hengittää. Pysähtymistä hetkeen ja olemista hetkessä. (kts. lisää kohdasta mindfulness).

Värien  ja mindfulnessin avulla sinulla on mahdollisuus saada keho ja mieli tasapainoon. Värit vaikuttavat meihin tiedostamattomalla ja tiedostetulla tavalla.

Värien avulla voi kaikin keinoin ja tavoin hoitaa itseään sekä toisia, esimerkiksi niin, miten ja mitä syö. Se voi olla myös sitä kuinka sisustamme tai pukeudumme, sillä näihin liittyy eri värejä. Värit voivat kertoa meidän sen hetkistä elämän tilannetta tai mitä asioita käymme elämässä läpi.  Värit heijastavat meitä itseämme ja meidän elämäämme.Värit kertovat meidän elettyä  elämää  sekä ajatuksia, toiveita sekä mahdollisia haaveita tulevaisuudesta.

Värejä on käytetty historiassa eri kulttuureissa viestitäessä mm. surua ja iloa. Jos annamme meidän alitajunnan auttaa, niin tämä on helppoa. Väreillä avulla voi oppia kuuntelemaan ja kehittämään itseään sisäisesti.

Väreillä voi hoitaa mm. piirtämällä, maalaamalla, kirjoittamalla,  kuuntelemalla musiikkia, liikkumalla ja varsinkin luonnossa eri vuoden aikaan. Ravitsemusterapiassakin sanotaan, mitä enemmän sinulla on väriä lautasella sitä terveellisempää ruoka on.

  • Värien avulla teen henkilökohtaisia elämän värit tulkintoja ja erilaisia hyvinvointiohjauksia. 
  • Luennoilla kerron väreistä ja niiden merkityksestä meidän elämäään ja hyvinvointiin.  

Sinun elämän värit

 

- Hyvinvointiohjauksessa käytän lasista tehtyjä väri palasia, jotka asiakas nostaa esille intuitiivisesti.

- Värit kertovat meille tunteita, sillä tunteet värejä. Tämä ei ole värianalyysia, vaan hyvivnvoitniohjuksessa tarkastellaan pintaa syvemälle.

- Yksilöllisessä hyvinvointiohjauksessa ihminen voi löytää oman voima värin, huomoiden kuitenkin jokaisen oma yksilöllinen ajatus, tunne sekä vapaa tahto ajatella väristä omalla tavallaan. Hyvinvointi ohjauksessa ihminen itse päättää ja valitsee mikä on hänen oma paras sekä mikä on hänen tottuutensa.

- Värien avulla voimme löytää avaimet, minkä avulla voi lähteä muuttmaan itseään. Poistamaan vanhoja toimintamalleja ja ottamaan uuden ajattelun ja toiminnen käyttöön.

- On huomioitavaa, että tämä ei ole lääketietteellistä terapiaa, eikä korvaa lääketietteellisiä hoitoja tai terapioita. Tämä voi olla yksi menetelmä mitä ihminen voi käytää arkisessa elämässä, vaikka luonnossa liikkuessa.

Tämä hetki, tulevaisuus sekä irti päästäminen menneestä.

 

Värejä voi käyttää apuna, kun haluaa tarkastella tämänhetkistä elämäntilannetta. Värien avulla voi luoda tässä hetkessä oman näköistä tulevaisuutta. Tarkastelun voi tehdä aina, kun tuntuu, että haluaa elämään lisää värejä nähtäväski ja koettavaksi.

Hyvinvoitiohjukset onnistuu myös Skypen välityksellä.

Voimme varta sopivan ajan, missä teen katselmuksen millaisia värejä sinusta ja sinun elämästäsi nousee. Voin joka pirtää niitä intuitiiviseti tai sinä itse valitset värit itsellesi intuitiiviseti.

 

 

Vastuuvapauslauseke: Ohjaukseen hakeutuva sitoutuu kertomaan kaikki tarvittavat ja totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen ohjaus päätöksen tekemistä. Näiden oikeellisten tietojen perusteella tehdään arvio ohjauksen aloittamisen mahdollisuudesta. Elämän Säteen palvelut ja tuotteita ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja.